Informatie aanvragen:

  • 020 – 3080 466Bel naar Westhaghe Training & Advies
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Mailen naar Westhaghe Training & Advies
  • Kingsfordweg 151, 1043 GR AmsterdamMailen naar Westhaghe Training & Advies

Onze vergaderruimtes bevinden zich op de 15de verdieping en hebben een schitterend uitzicht op Amsterdam. De vergaderruimtes zijn voorzien van grote raampartijen waardoor je verzekerd bent van veel daglicht! Wilt u graag wat verduisterend, dat kan beide vergaderruimtes zijn ook voorzien van luxaflex om eventueel zonlicht buiten te houden. Op aanvraag vooraf kunnen wij ook de laptops van alle programma’s voorzien. Daarnaast is de heerlijke koffie ook niet te vergeten waarover wij veel complimenten krijgen.

Westhaghe Training & Advies biedt vergaderruimten en alle benodigde vergaderfaciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten tot 16 personen. Onze vergaderruimte zijn zeer geschikt voor personeelstrainingen, vergaderingen, workshops, heidagen, teambuilding, meetings, e.d.

De vergaderruimte kan geboekt worden in combinatie met diverse arrangementen om het de cursisten geheel naar de zin te maken. Wilt u meer weten over onze vergaderruimte in Amsterdam, dan komen wij graag in contact met u.

Please publish modules in offcanvas position.